Home Mail Login


Solution GraphicsAlle prijzen zijn inclusief BTW en wij rekenen geen verzendkosten. Dus geen verrassingen als u eenmaal uw winkelwagen gaat afrekenen.


Projecten

Onderwijsinstellingen

Indoor kweekruimtes voor opleidingsinstituten

Kweken met LED is de toekomst en ook onderwijsinstellingen beginnen zich aan te passen op deze nieuwe ontwikkelingen. In januari 2015 hebben wij wederom een opleidingsinstituut van verlichting voor hun kweekruimte voorzien en de studenten hebben zich direct gestort op een veelvoud van experimenten. Wij kijken uit naar de resultaten in de komende maanden.

 

Rifwachter

Vervanging TL verlichting door LED

Wij zijn trots dat we voor de Rifwachter te Hilversum een LED systeem hebben mogen ontwikkelen dat op een simpele manier de tl verlichting in de aquaria moest kunnen vervangen. In de komende maanden zullen wij ook een LED oplossing voor het zogenaamde koraleneiland (in het midden van de zeewater afdeling) ontwikkelen alsmede de tl verlichting op de zoetwater afdeling vervangen door LED.

 

Test LED verlichtingssystemen in de AquaExpo bij de Rifwachter

De Rifwachter heeft in februari 2014 officieel de deuren van de AquaExpo geopend. De twee bassins die in voormalige zoutsilo’s zijn gecreëerd, worden verlicht met slechts 350 watt aan LED verlichting per bassin. In de ene zes meter grote silo is een compleet rif nagebouwd, in de andere is een deel van de Amazone te zien. En ook het 2 meter lange Malawi aquarium in de AquaExpo wordt verlicht met slechts 45 Watt aan waterdichte LED verlichting. Bent u geinteresseerd in een op maat gemaakt LED verlichtingssysteem voor uw aquarium dan kunt u onze contactgegevens hier vinden.

 

International School ATC

Kweekkast voor biologie lokaal International School ATC in Hilversum

In opdracht van de International School ATC in Hilversum hebben wij bij Bright Future LED een kweekkast ontworpen waarin studenten kunnen experimenteren met verschillende kleuren verlichting en het effect daarvan op kiem plantjes. Mocht u ook geinteresseerd zijn in op maat gemaakte LED oplossingen contacteer ons dan hier.