Home Mail Login


Solution GraphicsAlle prijzen zijn inclusief BTW en wij rekenen geen verzendkosten. Dus geen verrassingen als u eenmaal uw winkelwagen gaat afrekenen.


Toepassingen

Onze groeilampen kunnen gebruikt worden voor het kweken van groenten en fruit alsmede exotische planten gewassen zoals vleesetende planten, orchideeen, succulenten en cactussen/cacteeen. In december 2014 zullen wij ook waterdichte led verlichting gaan verkopen waarmee u uw aquarium, terrarium of paludarium kan verlichten. Al onze lampen en losse leds vindt u in onze webshop. Mocht u speciale wensen hebben dan kunnen wij onze LED lampen ook op maat laten maken, neem dan even contact met ons op hier.

 

Heliamphoras onder LED verlichting

Door de UVA en blauwe LEDs in onze kweeklampen worden heliamphora soorten gestimuleerd het pigment anthocyaan aan te maken waardoor zij ook onder kunstlicht een mooie rode kleur krijgen die zij in hun natuurlijke habitat ook hebben, iets wat onder tl verlichting niet verkregen wordt. Op de foto hieronder, die met flits gemaakt is, is de rode kleur van het anthocyaan beter te zien. Check voor meer informatie over Heliamphoras de website van onze partner www.heliamphora.nl