Home Mail Login


Solution GraphicsAlle prijzen zijn inclusief BTW en wij rekenen geen verzendkosten. Dus geen verrassingen als u eenmaal uw winkelwagen gaat afrekenen.


Algemene Voorwaarden

update: 01-01-2015

 1. Algemeen 1.1 De leveringsvoorwaarden zijn van toepassing op alle overeenkomsten met betrekking tot bestellingen tussen Bright Future LED en de klant. 1.2 Bright Future LED heeft te allen tijden het recht de leveringsvoorwaarden en de inhoud van haar website www.ledkweeklampen.nl te wijzigen. 1.3 Door het plaatsen van een bestelling verklaart elke klant zich, zonder voorbehoud, akkoord met de algemene leveringsvoorwaarden en verklaart onze producten niet te gebruiken voor de alternatieve tuinbouw.
 2. Prijzen en aanbiedingen 2.1 De bij de artikelen genoemde prijzen zijn in Euro's, inclusief BTW en alle typen verzendkosten binnen Nederland. 2.2 Bright Future LED is niet aansprakelijk voor de gevolgen van zet-, typ- en/of programmeer- of programmafouten in haar website www.ledkweeklampen.nl. Aan onrechtmatige prijsinformatie kunnen geen rechten worden ontleend. 2.3 Aanbiedingen zijn slechts geldig zolang de voorraad strekt en gedurende de daarvoor aangegeven looptijd.
 3. Betalingsmethoden 3.1 Overboeking vooraf per giro of bank (uw bestelling wordt verstuurd zodra uw overboeking bij ons geregistreerd staat).3.2 Rembours (uw bestelling wordt direct met de eerstvolgende zending verstuurd en u betaalt het verschuldigde bedrag inclusief rembourskosten aan de postbode die uw bestelling aflevert aan huis). 3.3 PayPal en Credit Card (uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling bij ons geregistreerd staat). 3.4 iDEAL (uw bestelling wordt verstuurd zodra uw betaling bij ons geregistreerd staat). 3.5 Wanneer de betaling niet binnen 7 dagen is voldaan, wordt er éénmalig een herinnering toegestuurd. Mocht er binnen 3 dagen nog geen betaling hebben plaatsgevonden dan wordt de bestelling geannuleerd.
 4. Verzendkosten 4.1 De verzendkosten voor verzending naar het buitenland binnen Europa bedragen € 15,95 per bestelling. Voor verzending naar het buitenland buiten Europa hanteren wij de actuele verzendkosten van PostNL. 4.2 Bestellingen kunnen ook onder rembours worden toegestuurd. Dit kan aangegeven worden bij het afronden van de bestelling. Bij bezorging van de bestelling door PostNL zal een bedrag van € 18,95 bovenop het bedrag van de bestelling betaald moeten worden. 4.3 Bij ruilen/retourneren zijn de verzendkosten voor het terugsturen van de artikelen voor rekening van de klant tenzij anders is aangegeven in specifieke aanbiedingen. 4.4 Bestellingen worden verstuurd via PostNL (pakketpost/brievenbuspost).
 5. Levering 5.1 Na plaatsen van uw bestelling ontvangt u per e-mail automatisch een bevestiging van uw bestelling. Op deze bevestiging staat het totaalbedrag van uw bestelling inclusief verzendkosten en verdere betalingsgegevens. Mocht u na bestelling geen bevestiging ontvangen gelieve dan contact op te nemen met info@ledkweeklampen.nl. 5.2 Alle artikelen zijn uit voorraad leverbaar, tenzij anders aangegeven. Indien de bestelde artikelen niet meer voorradig zijn, neemt Bright Future LED per e-mail contact met u op. 5.3 Bright Future LED verstuurt de artikelen via PostNL. Bright Future LED kan niet aansprakelijk worden gesteld voor verlies of schade ontstaan tijdens het transport. Bright Future LED verplicht zich tot het deugdelijk verpakken van de artikelen opdat de kans op schade tot een minimum wordt beperkt. 5.4 Bright Future LED verstuurt de bestellingen binnen 15 werkdagen na ontvangst van betaling. 5.5 Indien de levering vertraging oploopt zal de klant daarvan bericht ontvangen. De klant heeft in dat geval het recht om de bestelling per e-mail te annuleren. 5.6 Bright Future LED is niet aansprakelijk voor eventuele schade die u mocht lijden doordat de bestelling is afgeleverd op een door de klant foutief opgegeven woonadres. Zolang Bright Future LED geen verhuisbericht ontvangt, wordt de klant geacht te wonen op het adres dat bij Bright Future LED bekend is en blijft de klant verantwoordelijk voor de bestelde artikelen die eventueel op het oude adres zijn afgeleverd.
 6. Annuleren Het is mogelijk een bestelling te annuleren zonder opgaaf van reden. Annulering dient binnen 24 uur plaats te vinden nadat de bestelling is geplaatst en mits de bestelling nog niet is verstuurd. U dient de annulering per e-mail door te geven.
 7. Ruilen en retourneren 7.1 Wanneer een artikel niet aan uw verwachting voldoet dan bestaat de mogelijkheid om het artikel te ruilen of te retourneren zonder opgaaf van reden. 7.2 De portokosten alsmede het verzendrisico voor retourzending zijn voor eigen rekening van de klant tenzij anders aangegeven in een speciale actie of aanbieding. 7.3 Voor retourneringen en/of ruilingen gelden de volgende voorwaarden:
 1. Garantie 8.1 Ledkweeklampen.nl doet er alles aan om een perfect product te leveren. Na ontvangst van uw bestelling bent u verplicht de geleverde goederen onmiddellijk te inspecteren en de daarbij gebleken gebreken per omgaande per e-mail aan info@ledkweeklampen.nl te melden. 8.2 Over kweeklampen bieden wij garantie over een periode van 2 jaar na ontvangst van de artikelen, uitgaande van normaal gebruik en het opvolgen van de aangegeven voorschriften in de gebruiksaanwijzing. Voor beschadigingen en slijtage zijn wij niet aansprakelijk. 8.3 Voor een defecte lamp wordt direct een vervangende lamp via PostNL verstuurd. Daarna kan de defecte lamp aan ons teruggestuurd worden. 8.4 De garantie vervalt wanneer er zonder overleg getracht is zelf een gebrek te herstellen en/of de gebruiksaanwijzing/gebruiksinstructie niet is opgevolgd, het gebrek is ontstaan door oneigenlijk gebruik/verwijtbaar handelen door de klant, dan wel door onoordeelkundig gebruik van de klant.
 2. Aansprakelijkheid Ledkweeklampen.nl is niet aansprakelijk voor enige schade direct of indirect, die na de levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan is aan de koper, aan zaken van de koper, aan koper's gezinsleden, aan derden of aan zaken van derden. Indien vast komt te staan dat de verkoper toch aansprakelijk zou zijn voor enige schade, dan is de aansprakelijkheid gemaximeerd tot het orderbedrag van de bestelling en nooit meer dan € 350 in totaal. Bright Future LED is niet aansprakelijk voor de niet-permanente beschikbaarheid van haar website en voor technische of elektronische fouten van de online aanbiedingen.
 3. Privacy Uw persoonsgegevens worden opgenomen in het klantenbestand van Bright Future LED. Bright Future LED verstrekt absoluut geen gegevens aan derden tenzij noodzakelijk voor betalingstransacties en bezorging van de bestelling.
 4. Copyright beeld- en tekstmateriaal Het is niet toegestaan, zonder schriftelijke toestemming, tekst- en/of beeldmateriaal te kopiëren, op te slaan, te publiceren, te verveelvoudigen of anderszins te gebruiken.