Home Mail Login


Solution GraphicsAlle prijzen zijn inclusief BTW en wij rekenen geen verzendkosten. Dus geen verrassingen als u eenmaal uw winkelwagen gaat afrekenen.


Levering Garantie

Verzenden Bright Future LED brengt voor de meeste bestellingen binnen Nederland geen verzendkosten in rekening. Voor verzendingen buiten Nederland (maar binnen Europa) wordt een vast bedrag van € 19,95 in rekening gebracht. Bij rembours betalingen zal bij bezorging van de bestelling door PostNL een bedrag van € 21,95 bovenop het bedrag van de bestelling betaald moeten worden. Bestellingen worden verstuurd met PostNL.

Retourneren en ruilen Wanneer u een artikel wilt retourneren/ruilen dient u ledkweeklampen.nl hiervan binnen 2 dagen na ontvangst per mail op de hoogte te stellen (zonder opgaaf van reden). U ontvangt na melding per e-mail een retourbon die u bij het te retourneren artikel dient te voegen.

Defect Wanneer een kweeklamp kapot gaat binnen de garantie termijn van 2 jaar zullen wij direct per post een vervangende lamp toesturen. De verzendkosten om de defecte lamp naar ons terug te sturen zullen wij vergoeden.